Om Philipsons

PHILIPSONS´S HISTORIE


Philipsons har udviklet og designet herre accessories siden 1872 og er i dag en af de førende leverandører til det skandinaviske marked.

Philipsons historie begyndte i 1872, hvor Albert Philipson startede sin virksomhed Brdr. Philipson Jun. i Skindergade 29-35 i København. Her producerede og solgte Albert Philipson sine berømte seler, og i 1892 udtog han patent på en prisbelønnet nyhed: Philipsons Mekaniske Patentseler. Her ændrede virksomheden navn til Albert Philipson og blev med de nye patentseler kendt som den første producent, der formåede at producere seler, der ikke sled på tøjet.


Dette blev starten på en traditionsrig virksomhed, som har bygget på fantastisk design, traditionsrigt håndværk og god service lige siden. I dag ejes og ledes firmaet af Steen Noes Adstofte, som overtog det i 1993, hvor det skiftede navn til det nuværende Philipsons.

Nu blev produktsortimentet udvidet, så det hele tiden følger kundernes behov.

Derfor fører Philipsons i dag ud over læderbælter, seler og ærmeholdere, nu også manchet-knapper, slipsenåle, butterflies, lommetørklæder, punge og handsker til enhver anledning.


Og bæltekollektionen suppleres med bælter i andre materialer, alt efter tidens trends.

Og med udvikling af 2 årlige kollektioner fokuserer vi på design, kvalitet og service.

Vores mål er med hver kollektion at tilbyde produkter af bedste kvalitet, der

passer til kundernes behov. Udover kvaliteten fokuserer vi hos Philipsons på at

give den bedste service til vores kunder. 


DET HAR VI GJORT I 150 ÅR – OG DET VIL VI FORTSÆTTE MED!


Philipsons Mekaniske Patentseler

Læderbeskrivelse


I vores mærkning bruger vi nedennævnte betegnelser:


Bonded leather: Læderfibre som er limet-og eller sammenpresset til plader. Ofte et meget stærkt materiale, som kan anvendes til såvel for, som bagsider af bælter.Coated leather: (Laminated leather ) Læder, som er overtrukket med en overfladebelægning, som overstiger   0,15 mm i tykkelse. Overfladen påføres for at korrigere eller ændre strukturen og giver dermed en bedre udnyttel se af skindet.Split leather: Læder som er opsplittet i lag, også kaldet spalt læder. D.v.s. alle andre lag af skindet end det yderste lag. Mange bælter, eksempelvis art. 14605 er lavet af ét stykke (full-grain ) som bliver splittet op og derefter limet sammen igen, ofte med et indlæg som former bæltet.Full Grain: Læder som kommer fra det yderste lag af huden, også kaldet kerne-eller narv læder. Dette er den fineste form for læder, hvor den oprindelige struktur er bibeholdt.